radiologieplzen.eu

Klinika zobrazovacích metod FN Plzeň

průzkum spokojenosti s vyšetřením


Warning: Attempt to read property "post_type" on null in /data/web/virtuals/4540/virtual/www/wp-includes/post.php on line 6247

Warning: Attempt to read property "post_type" on null in /data/web/virtuals/4540/virtual/www/wp-includes/post.php on line 6247

Připravili jsme pro Vás novinku, kterou se můžete anonymně vyjádřit ke kvalitě a průběhu různých vyšetřeních na naší klinice. Jako první jsme připravili průzkum spokojenosti s vyšetřením na výpočetním tomografu. Prosíme Vás proto, navštívili-li jste naše pracoviště CT (pouze CT1 nebo CT2 na Lochotíně), vyplňte krátký dotazník, jehož výsledky nám umožní zkvalitnění našich služeb. Dotazník je zcela anonymní, pouze chcete-li, aby jsme na Vaše připomínky reagovali, můžete na konci zadat Váš e-mail. Update: nyní je v provozu i dotazník MR vyšetření.

survey_tmb
průzkumy na webu

V další fázi se budou tyto dotazníky objevovat i pod dalšími druhy vyšetření, jako MR, DSA, RTG nebo sono.

Dotazník vyplňujte, prosíme, pravdivě a jen pouze byli-li jste na vyšetření ve Fakultní nemocnici Plzeň – Lochotín, Klinika zobrazovacích metod. Jen tak můžeme získat přesná data.

Jelikož se jedná o testovací provoz těchto dotazníků, můžete jakékoli připomínky nebo dotazy směřovat na e-mail tomas@vendis.net.

Děkujeme Vám za spolupráci.

Příští u příspěvku

Předešlý u příspěvku

© 2024 radiologieplzen.eu

Šablona od Anders Norén