radiologieplzen.eu

Klinika zobrazovacích metod FN Plzeň

Imaging visions a CT škola 2013 – první oznámení

Vážené kolegyně a kolegové,

v termínu 15. a 16. 5. 2013 se uskuteční odborné sympózium v atraktivním prostředí resortu Darovanský dvůr. Tato akce po 4 letech navazuje na několik ročníků úspěšné akce pořádané pod názvem Multidetektorová výpočetní  tomografie. Akce pořádaná pod novým názvem Imaging visions (nultý ročník proběhl v prosinci 2012 v FN Plzeň) se bude zabývat nejen výhledem do budoucnosti zobrazovacích metod, ale z významné části bude mít i výukové zaměření – tzv. „state of the art“. Jako témata akce byla odbornými garanty doc. Borisem Kreuzbergem a doc. Jiřím Ferdou zvolena uroradiologie a neuroradiologie. Určitě se tedy bude široce probírat problematika diagnostiky tumorů ledvin nebo prostaty, dalším stále „žhavým“ tématem bude diagnostika mozkových tumorů a další.

13. a 14. 5., tedy bezprostředně před akcí Imaging visions 2013 proběhne další ročník tradiční Školy výpočetní tomografie, která se bude opět zabývat základy vyšetřování a hodnocení CT vyšetření (1.ročník tříletého cyklu). Tato akce bude začleněna do systému specializačního vzdělávání v oboru Radiologie a zobrazovací metody.

Rezervujte si týden v polovině května, finální program a způsob přihlašování bude brzy zveřejněn, určitě sledujte naše stránky nebo facebook.

Příští u příspěvku

Předešlý u příspěvku

© 2024 radiologieplzen.eu

Šablona od Anders Norén